Produkter för gourmand belgian (40)

Kampanj

Kampanj

Traditionell landsbygdsterrin i 90g Jean Brunet
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familjen

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - De Bouard-familjen

Vingård: 30 hektar (i produktion). Appellation: Montagne Saint-Emilion Jord: Lera – kalksten Genomsnittlig ålder på vinrankorna: 40 år Druvsorter: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Produktion: 35 hektoliter/ha Urval: manuell och sortering med Mistral-bord samt optisk ögarmaskin Konsultvinmakare: Hubert de Boüard de Laforest Vinmakare: Coralie de Boüard de Laforest Vinifiering: Förfermentativ maceration vid 8 -10 °C Alkoholisk fermentation Maceration i 3 till 5 veckor Malolaktisk fermentation i fat Integrerad vinifiering på en partiell urval, manuell pigeage Lagring: 10 till 14 månader, 30 % nya fat Blandning: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Gourmetproduktlåda

Gourmetproduktlåda

Premiumlåda designad för gourmetprodukter, som erbjuder en lyxig unboxing-upplevelse.
NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

Häll ut rätten i en kastrull och värm i några minuter på låg värme under omrörning då och då, eller häll innehållet från burken i en lämplig behållare och värm i mikrovågsugn i 2 till 3 minuter på högsta effekt. Fetter: 1,1 g Varav mättade fettsyror: 0,3 g Kolhydrater: 8,4 g Varav sockerarter: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Camargue Smör

Camargue Smör

250g Camargue Specialpapper Aluminium Oval Med grovt havssalt från Camargue
Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Viner från Beaujolais

Viner från Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon och Vins Dominique MOREL producerar flera appellationer i crus du Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som är ledande i Beaujolais-regionen, vi söker seriösa importörer i olika länder där vi ännu inte är distribuerade.
Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

ORIGIN - TERROIR Söt vit vin från Bordeaux Roumaguet är resultatet av en noggrann urval av våra oenologer, som hyllar de ädla terroirerna i Bordeaux. Bordeaux-appellationen täcker ett område på mer än 40 000 hektar, som omfattar hela Bordeaux-vinodlingen. Rikedomarna i terroirerna och närheten till Atlanten skapar idealiska förhållanden för att producera exceptionella viner. VINIFIKATION Skördad vid perfekt mognad Traditionell vinifikation i rostfria ståltankar Lagrat i tankar DRUVSORTER 100% Sémillon SMAKNOTER Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux avslöjar en vacker ljusgul färg och en fruktig doft, med citrus- och gula fruktnoter. På gommen erbjuder den läckra smaker av exotiska frukter och en fin balans mellan sötma och syra. Den fruktiga eftersmaken dröjer sig kvar med en behaglig friskhet.
Holländsk småkaka

Holländsk småkaka

Leverantör av kakor, kex och bakverk för vidareförsäljning
Merlemont

Merlemont

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och mognadsferment, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9% i enlighet med de europeiska förordningarna EG 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för: 100g Fett: 33,26g Protein: 17,56g Socker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vikt: 230g Förpackning: Papper Överförpackning: Kartong Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7:e generationen av en vinproducentfamilj, köpte Château Lapelletrie 1930 för att bygga sin dröm. Idag är det hans barnbarn, Anne Biscaye, 9:e generationen, som leder denna egendom på cirka 10 ha, i en familjär anda. Hon har engagerat sig i en medveten strävan efter prestation, bevarande av miljön samtidigt som hon upprätthåller en kvalitetsstandard. Hon praktiserar vinifiering med stor omsorg, i gränslandet till infusion, för att endast ta det bästa från druvorna.\n\nDégustation\nI glaset finner vi ett vin av god kvalitet, med en klar färg, en uttrycksfull och delikat doft. Vacker granatröd färg. Doften är fruktig med en touch av vanilj, anfallet är mjukt, runt i munnen följt av köttiga, silkeslena och sammetslena tanniner. Bra balans, ett vin i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducent: Familjen Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2019"}
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Jäsningen av våra röda viner sker mellan 25° och 30°C i termoreglerade ståltankar. Vi praktiserar en délestage vid halva jäsningen för att uppnå en bättre extraktion mellan skalen och musten, och sedan sker extraktionen mer försiktigt. Följt av en postfermentativ maceration på 8 dagar. Doften är uttrycksfull, med kryddiga, rostade, vaniljiga toner och mörka frukter som blandar en vacker tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg
BURGUND - RÖDVIN

BURGUND - RÖDVIN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Uppföljning 12,50% 75 cl 2018
Traditionell Metod Brut

Traditionell Metod Brut

Traditionell Brut Metod Druvsort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Mat och Vin: Som aperitif.
Fryst Smör

Fryst Smör

Namnet smör är reserverat för produkter utan vegetabiliska fetter med en specifik mjölkfettinnehåll - minst 82% (inte mer än 16% vatten och 2% torrmjölk utan fett). Det tillverkas genom att vispa färsk eller fermenterad grädde eller mjölk för att separera smöret från kärnmjölken. Produkten är rik på vitaminerna A, D, K.
Château Tourril

Château Tourril

En omställning till ekologiskt jordbruk. Nattliga skördar. Fermentering i temperaturreglerade rostfria tankar, Pressning. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Lagring på jästfällning, Teknisk kork i kork. Leriga kalkjordar. Öga Rosa färg, ljus, med rosiga reflexer. Näsan Fruktig, intensiv, subtila citrusaromer, lätta aromer av färska frukter. Mun Aromatisk, generös, fyllig, lätta inslag av ros, lätta inslag av citrus, generösa inslag av körsbär, eleganta tanniner, fina tanniner, feta tanniner, rund, något mineralisk, strukturerad kropp, god intensitet, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Kalla förrätter, Grillade räkor, Grillat rött kött, Asiatiska specialiteter, Efterrätter med röda frukter Färg: Rosé Druva: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Volym: 300 cl (Flaska)
TRUFFEL – 17°

TRUFFEL – 17°

Färg: Amber med gyllene reflexer Doft: Umami, mycket komplex med svamp och tryffel. Smak: Mycket påtaglig med tryffel, kokt tomat, mycket komplex och kraftfull, lätt bitterhet som till stor del täcks av tryffeln. Avslutning: Mycket lång med tryffel och utvecklas mot aromer av druvor, dadlar, konfiterad frukt, med en fortsatt dominans av tryffel, närvaro av örtiga noter som génépi, absint, gentiana.
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Röd 75cl - De Röda

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Röd 75cl - De Röda

Denna Gevrey-Chambertin 2018 är ett verkligt löfte om finess och elegans för dina smaklökar! Tillstånd: Ny produkt Land: Frankrike Produktionområde: Bourgogne Appellation: Gevrey Chambertin Årgång: 2018 Alkohol: 13,5° Volym: 75cl
Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - VALLÉE DE LA LOIRE Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl Domaine: Domaine des Bénédictins Beteckning: Crémant de Loire Årgång: 2018 Odling: Hög Miljöstandard Druva: Chardonnay Märkning: Kontrollerad Ursprungsbeteckning
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, beläget strax utanför byn Sauternes, frodas på en exceptionell terroir precis vid Cironsfloden (perfekt mikroklimat för Botrytis). Ursprunget till egendomen går tillbaka till 1492 när "de Rolland-familjen" förvärvade domänen. Trogen sin historia har herr Jean Guignard överfört sin kunskap till sina tre barn: François, Lucie och Monique som nu förvaltar slottet. Guignard-familjen, som Barrière har samarbetat med i cirka 30 år, producerar regelbundet ett exceptionellt och mycket pålitligt "guldvin"!
Armagnac Kampanj

Armagnac Kampanj

Lantterrine med Armagnac - Jean Brunet
Kampanj

Kampanj

Lantterrine i 180g - Jean Brunet
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platån intill de första cru Clos Fourtet och Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet togs över av familjerna Pourquet och Bécot 1980. Lite längre ner och något mer lerig än sina prestigefyllda grannar, har cru:et potential för stora saker i de stora årgångarna. Den mineraliska styrkan är alltid underliggande till fruktens intensitet; den uttrycker sig med distinktion men det tar några år för vinet att mogna. Det är en saint-émilion för kännare, för älskare av kalkstensplatån. Med hjälp av direktören Pascal Lucin har familjen Pourquet-Bécot skrivit historia med 2015 och 2016, den vackraste dubbeln i cru:ets historia, resultatet av ökad uppmärksamhet på detaljer, både i vingården och i källaren. Druvor: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Producent: Familjen Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 12 - 2012
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Blekt, lysande färg med gröna reflektioner. Noter av mogna vitköttiga frukter (persika, päron) och ängsblommor. Fräsch och mineralisk, den perfekt balanserade smaken erbjuder en avslutning som är helt i finess.
BORDEAUX - RÖDVIN

BORDEAUX - RÖDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Ljus, blek färg med gröna reflektioner. Noter av konfiterad frukt och honungstoner. Tonic, drivet av citrus, är gommen elegant, med en silkeslen finish.
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Kommentar":"Château Le Bruilleau är en familjeegendom sedan fyra generationer, ledd av Nadine och Serge Bedicheau, vars vingård omfattar mer än tio hektar vinrankor, varav 2 hektar är vita, i appellationen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau är skörden manuell och alla vinrankor får den bästa omvårdnaden. Lagringen av gårdens röda viner varar minst 12 månader. Som en liten producent inom de stora egendomarna i appellationen Pessac-Léognan, får vinerna från Château Le Bruilleau regelbundet utmärkelser av pressen för sin kvalitet.\n\nSmakprov\nKraftig doft av mogna röda och svarta frukter, inslag av läder och ceder. Fyllig smak med tydliga tanniner, väl närvarande och en vacker längd. Bra struktur.\n\nDruvor: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)\nProducent: Familjen Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Idealiskt beläget på vackra grusmarker vid Garonne, omfattar Cru Classé de Margaux 100 hektar vingård: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med ett komplement av cabernet franc och petit verdot. Under ledning av familjen Albada Jelgersma sedan 1995 fortsätter egendomen sin strävan efter excellens tack vare dynamiken hos Alexander van Beek. Provning Château Giscours avslöjar sig i en vacker granatröd färg. Detta vin med en diskret doft bär på noter av skog och röda frukter. Dessa aromer av svarta vinbär och körsbär återfinns även i smaken. Den är balanserad, med en intressant potential, har en fin struktur och karaktäristiska tanniner. Druvor: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Producent: Familjen Albada Jelgersma i Labarde (33460) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2013
BURGUND - RÖDVIN

BURGUND - RÖDVIN

COTEAUX BOURGUIGNONS PAUL-HENRI LACROIX FÖLJER 12,50% 75 cl 2017